Servis Web Murah

Dah dekat bulan Ramadhan. Nak cari servis bina Web Jualan yang Murah dan Gojes untuk Bisnes Anda?

Pencarian anda tamat di sini. Anda bernasib baik menjumpai web ini. Kami menyediakan servis membina Web Jualan Blogspot.MY dengan harga promosi gojes murah RM50 sahaja.

 


Assallamualaikum,

Rakan-rakan dan Tuan / Puan. Alhamdullilah, bulan Ramadhan akan kembali menemui kita tak lama lagi. Ramai yang tahu, bulan Ramadhan bulan untuk membuat amal ibadat dan juga bulan yang akan membuat sales bisnes meletup-letup. Tentukan rakan-rakan semua sudah kelam kabut mencari produk untuk buat jualan atau sudah ada produk tapi sedang mencari-cari siapa yang boleh buat web Jualan di internet. Nak tempah web jualan, nak kena beli:-

 • Domain : RM40 – RM120
 • Hosting : RM50 – RM300
 • Upah nak buat design : RM500 – RM2500


Nampak. Belum apa-apa dah habis beratus-ratus. Itu pun belum Nampak lagi langit cerah atau gelap. Jangan ambil risiko. Bermula dengan yang percuma atau murah dahulu. Cari teknik yang berkesan dulu. Bila dah Nampak ada kejayaan baru disyorkan anda ke peringkat yang seterusnya.

Saya di sini ingin memberi satu offer service membuat web blogspot.my dengan pilihan nama anda sendiri dengan hanya RM50.00 sahaja.

Apa yang anda akan perolehi:-

 1. 1 Halaman web landing page dengan design header produk atau bisnes anda.
 2. 1 Halaman web borang pengesahan pembayaran.
 3. 1 Halaman web borang pertanyaan atau untuk berhubung.
Apa yang diperlukan:-

 1. Nama blogspot.MY pilihan anda. Kalau boleh bagi lebih daripada 1 nama. Takut nama pilihan pertama sudah diambil. Seeloknya nama bisness anda atau yang berkaitan.
 2. Content write-up  atau Copy Writing mengenai produk anda. Gambar dan teks. (Saya boleh buat copy writing untuk anda. PM saya untuk harga)
 3. Anda boleh create blogspot.my itu sendiri dan Add saya sebagai Admin (Saya akan tunjuk macamana nak buat) atau saya akan tolong create kan untuk anda dan saya akan jadikan anda sebagai admin.


Kenapa RM50 ?

 

Saya sedang membina portfolio untuk servis saya ini.   (Kemungkinan saya akan dikeji oleh pemberi servis yan sama kerana bagi murah sangat.). Saya juga  ingin mendapatkan testimoni dari anda. Offer servis ni saya bagi ini terhad kepada beberapa orang sahaja.

Berikut adalah 3 halaman standard dari satu blogspot.my contoh saya dah buat.
 1. http://grafikbisnesebook.blogspot.my/
 2. http://grafikbisnesebook.blogspot.my/p/order.html
 3. http://grafikbisnesebook.blogspot.my/p/contact-us.html

Design header akan saya design mengikut produk anda.

Kenapa Blogspot.MY ?

 

 1. Sebab ia adalah percuma. Anda mendapat exposure yang lebih baik kerana disokong oleh Google.
 2. Mempunyai interface yang mudah untuk NewBie.
 3. Masih banyak lagi nama yang boleh diambil di atas platform Blogspot.my
 4. Anda boleh update sendiri content.
 5. Tiada charge fee tahunan. Ia percuma selama-lamanya.

Siapa saya nak Offer buat Servis Web Jualan ni ?


Latarbelakang saya adalah dalam bidang Teknologi Maklumat. Saya adalah pakar di dalam membuat web ni sudah lebih dari 10 tahun. Saya juga berpengalaman mengajar membuat Web di Kolej-kolej, sekolah dan juga saya telah membuat berpuluh siri personal Coaching. Saya juga pakar di dalam bidang Photoshop dan fotografi.


Cepat-cepat bulan Ramadhan sudah menghampiri. Harga yang saya tawarkan ini akan saya naikkan bila-bila masa sahaja. Siapa cepat, dia dapat harga servis promosi  yang gojes murah.

Fast Action. Fast Result.

Semoga anda KAYA dan BERJAYA.http://serviswebmurah.blogspot.my/p/order.html


Hakcipta ServisWebMurah 2017.